Hummers Hondenspeeltje

★★★★★
Hummer is helemaal happy met haar te gekke honden touw dat we van deze te leuke webshop hebben. Het is een kleurrijk hip goed sterk touw, wat niet kapot te krijgen is. Hummer is een echte slopert, alles wat nieuw is moet kapot. Dit touw is nog nauwelijks tot niets beschadigt , het blijft in goede conditie. Zelfs na een was beurt op 60 grade , blijft het prima. Wij zijn erg tevreden met het product, zowel qua uiterlijk als in kwaliteit en prijs verhouding.
- Fleur

Eloy zijn riem

★★★★★
Eloy en ik zijn super blij met zijn mooie Pet-Design riem. Eloy is een windhond, deze honden kunnen nog wel eens vanuit het niets een sprintje trekken, met gewone riemen kreeg ik altijd een klap in mijn arm/schouder als hij dat deed of de riem knapte met alle gevolgen van dien Deze riem is anders, hij rekt mee en is toch heel sterk. hierdoor hoef ik niet meer bang te zijn voor pijnlijke armen en kan Eloy heerlijk dartelen aan zijn riem tijdens het uitlaten. Dus voor alle honden eigenaren, als je een mooie, fijne, veilige en naar eigen smaak gemaakte riem zoekt kan ik je voor de volle 100% de riemen van Pet-Design aanraden Wat een top product!!
- Iris

superflos

★★★★★
Geweldig! Wat een leuk idee: een flos van ander materiaal! Lichtgewicht, dus fijner te hanteren voor de hond. Ze is er helemaal blij mee.
- Anneke

Halsterbouw voor Belgisch-trekpaard

★★★★★
De eigenaren van mijn leasepaard en ik zijn allen erg tevreden en blij met Vera haar nieuwe halstertouw. Vera is een grote merrie van 1,75 met erg veel kracht. toch houd dit touw het allemaal perfect. Er wordt ook goed meegedacht tijdens het maken van het touw. zo wou ik graag een musketonhaak er aan omdat ik dat veiliger vond totdat Taina met het idee kwam voor een paniekhaak wat natuurlijk nog veiliger was. Al met al kan ik iedereen de shop aanraden voor Paarden/Honden/Ratjes en nog veel meer!
- Iris

Touwen voor de ratten

★★★★★
Ik heb 3 touwen bij Pet-design besteld voor mijn rattenmannen. Mijn heren zijn van het slopen dus ik was benieuwd of en hoe lang de touwen het zouden overleven in hun kooi. Al binnen een paar dagen ontving ik de touwen via de post en het eerste wat mij opviel was hoe stevig, dik en netjes afgewerkt ze zijn! De touwen hangen inmiddels al een behoorlijke tijd in de kooi en ze zijn nog steeds in perfecte staat! Mijn mannen maken veel gebruik van de touwen en ze lijken goed in de smaak te vallen. Ze zien er ook nog eens gezellig uit (leuk dat je je eigen kleuren kunt kiezen!). Bedankt voor de goede service, Pet-design. Ik zal zeker vaker touwen via deze website bestelllen. Dat scheelt me niet alleen flink in de portomonnee maar maakt de kooi ook gelijk een stuk gezelliger!
- Sebastiaan

Pet-design is helemaal de bom!

★★★★★
Sinds de start van Pet-Design ben ik helemaal fan geworden van de te hippe leuke kwalitatieve touwen voor ratjes. Inmiddels heb ik 4 sets besteld en nog wat losse dingen aangekocht, oa met hout! Alles wat je hier besteld is goed afgewerkt, sterk en uniek in zijn soort. De kleuren die jezelf kan kiezen en samenstellen zijn flitsend en enorm mooi. Mijn kooien hangen er inmiddels helemaal vol mee, en de ratjes genieten er enorm van. Ze zijn bijna niet stuk te krijgen, en ook in de wasmachine op 90 grade blijft het goed en verliest het ook zijn kleur niet. Zowel mijn ratjes als hond en kat zijn dol op de producten. Wij blijven hier keer op keer bestellen, want het is geweldig! Liefs Fleur en de rattenschatten en een poot van hummer , en een klauw van Mellow muwhaha 😛
- Fleur

Blije rattendames!

★★★★★
Onze rattendames zijn helemaal blij met hun touwen! Ze zijn vooral fan van de buigtouwen. De touwen zijn van goede kwaliteit en mooi afgewerkt. En ook nog eens te verkrijgen/samen te stellen in leuke kleurtjes! Ook de speeltjes met wilgenhout erin zijn hier zwaar favoriet! Blije rattendames = blije ikke, echt helemaal super! De hond van mijn ouders heeft een flos en is daar ook erg blij mee, tot nu toe niet kapot te krijgen!
- Lous

topwinkel

★★★★★
Superfijne communicatie, geweldige service en producten om heel erg blij van te worden. De ratjes hier zijn helemaal wild van de knaaghoutjes! En het voer gaat er geloof ik ook wel in 😀
- Sophie

Top winkel!

★★★★★
Erg veel leuke spullen van hele goede kwaliteit. Goede service en snelle verzending. Alleen maar complimenten voor Taina
- Ilse Meihuizen

Geef hier je review!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content